You are currently viewing Vi har ansatt ny daglig leder!

Vi har ansatt ny daglig leder!

Guro Hønsen Brandt tiltrådte som ny daglig leder for SLM Revisjon AS den 1.september 2022.  Hun tar over etter John Harald Hansen, som vil fortsette som partner i selskapet.

Guro er 39 år, og har arbeidet i SLM Revisjon siden 2012 som revisormedarbeider.  Hun vil bli oppdragsansvarlig for noen oppdrag og fortsette i revisjonsteamene på noen av våre større kunder i tillegg til oppgaven som daglig leder.

Guro har vokst opp i Gjerdrum, men har bodd i Lillestrøm de siste 14 årene. Hun har bachelor i økonomi/administrasjon, bachelor i revisjon og en master i skatte- og avgiftsrett.
«Da jeg ble spurt om å bli daglig leder i SLM Revisjon var det et enkelt valg å takke ja. Jeg har jobbet her som revisor de siste ti årene, og kjenner dermed både selskapet og de ansatte godt. Jeg gleder meg til å få være med på SLM Revisjons videre utvikling, nå med litt andre arbeidsoppgaver enn før.

I SLM er vi en fin og allsidig gjeng på 33 ansatte som utfyller hverandre godt. Mange av våre ansatte har valgt å bli hos oss lenge, og det har jeg som medarbeider i selskapet opplevd som veldig positivt. Det er kontinuitet, og vi bygger på hverandres erfaring. Også må jeg få si at det er en morsom gjeng å være sammen med! Vi har nettopp vært på vår årlige høsttur – denne gang til København. Godt med en skikkelig boost før vi setter i gang med planlegging av neste års revisjon.

Vi hadde også med oss tre helt ferske medarbeidere på tur, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med dem utover høsten. Det er god pågang av oppdrag hos oss, og vi trenger stadig flere kollegaer som kan bidra med nye impulser både faglig og sosialt.

Jeg setter også pris på det å være revisor i byen der jeg bor. Du kommer tett på næringslivet lokalt, og får mulighet til å være med der det skjer. Og i Lillestrøm og omegn skjer det jo ekstremt mye – det popper opp nye bygg, og stadig flere bedrifter velger å etablere seg her. Alt dette er det rett og slett innmari gøy å få innblikk i gjennom jobben vi gjør!»

Hvorfor revisjonsbransjen?
«At det ble akkurat revisjonsbransjen jeg endte opp i er nok litt tilfeldig, men jeg har alltid hatt et forholdsvis ryddig hode med sans for tall. Revisoryrket passer meg godt – jeg liker kombinasjonen av å kunne grave i detaljer når det er nødvendig, men likevel ha evne til å løfte blikket og se det store bildet i våre klienters økonomi.»

Første møte med revisjon?
«
Jeg var nyutdannet revisor i 2008 og begynte da i et revisjonsfirma i Oslo. Jeg hadde faktisk fått jobbtilbud fra SLM Revisjon også, men det fristet med mer urbant liv i hovedstaden. Mitt første møte med revisjon husker jeg som utfordrende og gøy, jeg fikk fort ansvar for egne klienter og trivdes godt med det å kunne styre egen hverdag. Sånn er det i SLM Revisjon også – alle her er selvgående og tar ansvar for egne oppdrag. Det gjør at vi får en fleksibel arbeidshverdag som er kompatibel med alt annet det skal være god plass til i livet. Heldigvis stod døren fortsatt åpen da jeg søkte jobb på nytt hos SLM Revisjon fire år senere, og i løpet av de årene jeg har vært i Lillestrøm har det da blitt en god del mer urbant også her!»

Vi i SLM Revisjon gleder oss til å følge veien videre sammen med Guro!