Nettopp ferdig med studiene?

SLM er et naturlig sted å begynne.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med det siste innen digitale arbeidsverktøy. Hos oss får du muligheten til å jobbe i et selskap som ligger foran kurven - perfekt for deg som er ung og teknologivant, og som ønsker å utvikle deg faglig og personlig.

Vi er ikke verdens største revisjonsselskap - heldigvis. Det betyr at du som nyutdannet vil kunne få bryne deg på alle delene av prosessen helt fra starten. Det gjør at du lærer mer. Hos oss får du en egen mentor som vil lose deg gjennom reisen fra fersk til erfaren revisor med flere årsregnskap på samvittigheten. Med flat struktur og kort avstand mellom ledere og ansatte er SLM selskapet for deg som liker å lære. Og kanskje kan du lære oss noe også?

SLM-revisjon-18.jpg

Profesjonalitet - med en lett og uformell tone.

Tall er ikke alt. Og det vet vi. Menneskene som jobber hos oss er vår aller viktigste ressurs. Derfor er vi ekstra opptatt av at alle våre ansatte skal trives på jobb. Vi jobber sammen på tvers av spesialfelt for å bringe ut den beste kompetansen i fellesskap. Dette gir en helt unik tilgang til kunnskap og erfaring for deg som er ny i bransjen.

Arbeidsmiljøet består av kompetente og faglig sterke ansatte som setter pris på en uformell prat ved kaffemaskinen. Kunnskap er ferskvare, og derfor er vi opptatt av å kunne tilby våre ansatte kontinuerlig faglig påfyll - slik at de kan være gode rådgivere. Hos oss handler det ikke bare om jobb, men også om personlig og faglig vekst.

SLM-revisjon-09.jpg

En utfordrende hverdag - I trygge rammer.

SLM har vært en sentral aktør i næringslivet i Lillestrøm i nesten 60 år. Dette har gitt oss solid erfaring som gjør oss svært konkurransedyktige, selv mot store multinasjonale aktører.

Vi tilbyr våre ansatte en trygg arbeidshverdag, samtidig som dagene byr på variasjon og utfordringer. Våre ansatte har variert kompetanse som gir oss faglig fleksibilitet - og gjør at vi kan levere tjenester av høyeste kvalitet. Dette skaper trygge arbeidsplasser og gjør oss til et sikkert karrierevalg.

«A day in the life» som fersk revisor

Stiv dress, regneark og strenge pekefingre. Nervøse bedriftsledere som svetter litt fra pannen når revisoren kommer på besøk. Det kunne ikke vært lengre fra sannheten. Møt Sara og Sara, som er fadder og «fadderbarn» hos SLM Revisjon.

Les mer

Lite erfaring? Vi vil snakke med deg!

Vi er alltid på jakt etter gode, unge hoder. Faktisk vil vi ha minst ett nytt ungt hode inn i selskapet hvert år. Om du nettopp er ferdig og har lite eller ingen erfaring vil vi veldig gjerne komme i kontakt med deg.

John Harald Hansen
Statsautorisert revisor / Partner / Daglig leder

Tel: +47 416 12 274
john.harald@slm-revisjon.no

John Harald Hansen