You are currently viewing Møt vår nyansatte Silje Witzøe

Møt vår nyansatte Silje Witzøe

SLM har fått en ny revisormedarbeider 👍. Silje startet hos oss 2. januar 2023, og her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Hvordan endte du opp i revisjon? 
«Det er en tilfeldighet at jeg endte opp i revisjon. Etter at jeg var ferdig med masteren min i England i 2018 søkte jeg mange forskjellige jobber, men visste ikke helt hva jeg ville. Da jeg skulle bestemme meg, gikk jeg etter magefølelsen og det var menneskene jeg møtte som var avgjørende.»

Litt om bakgrunnen din
«Jeg er fra Oslo, men alltid vært glad i å reise, så det har ført meg rundt i det ganske land og til Frankrike, USA og til slutt England hvor jeg tok en master i International Economics and Finance på Bournemouth University. Jeg har jobbet med revisjon siden og har også fått med meg en master i regnskap og revisjon.»

Hva liker du å gjøre på fritiden? 
«På fritiden reiser jeg så mye jeg kan, enten om det er på hytteturer eller en langweekend over landegrensen et sted. Synes det er gøy å samle mennesker og inviterer gjerne til noe godt i glasset og forsøker meg på noe kokkelering i blant. Av og til utfolder jeg meg kreativt også, ved å dra fram symaskinen ellers blir det strikking foran tv-apparatet. Jeg har også tørket støv av håndballskoene, og spiller litt bedriftshåndball på si.»

Hvordan ser drømmeferien din ut? 
«I november var jeg på drømmeferien min. Vi var 4 venninner som leide en van og kjørte fra Cairns i nord til Baron Bay i sørøst i Australia. Vi tilbakela over 250 mil i vanen på 18 dager. Turen inneholdt alt fra dykking i Great Berrier Reef, bading i regnskogen, til krokodillesafari utenfor Cairns, vi så verdens fineste strand (det er ikke tull) i Whitsundays, vi kjørte 4 hjulingsbuss på motorvei på en strand på Fraser Island, vi så kenguruer, koalaer og litt for mange edderkopper.»

Vi ønsker Silje velkommen til SLM Revisjon og håper hun vil trives hos oss!