You are currently viewing Møt vår nyansatte Ludvig Finstad Bjerken

Møt vår nyansatte Ludvig Finstad Bjerken

Her kommer en liten presentasjon av Ludvig, en av våre nye medarbeidere.

Hvorfor valgte du revisjon?
«Fordi det er en spennende bransje i utvikling! Jeg ønsker å bygge en unik innsikt i og kunnskap om ulike bransjer og selskaper. Jeg er glad i å jobbe med tall og er analytisk anlagt – er den fødte revisor 😉»

Hvorfor søkte du jobb i SLM?
«Jeg skrev strategioppgave om SLM Revisjon under min studietid på Handelshøyskolen BI. I forbindelse med dette arbeidet fikk jeg et veldig godt inntrykk av SLM Revisjon! Jeg fikk dermed god innsikt i bransjen og selskapet. Planen var å gå videre på master etter ferdig bachelor, men da jeg så at de var på utkikk etter unge og lovende, grep jeg sjansen! Grunnen til at valget til slutt falt på SLM Revisjon var i stor grad de svært engasjerte og sympatiske ansatte jeg kom i kontakt med.»

Fortell litt om bakgrunn din
«Jeg er oppvokst i og bor fortsatt i Gjerdrum. Har studert ved Handelshøyskolen BI, bachelor i Økonomi og Administrasjon. Jeg jobbet i sportsbransjen under studietiden.» 

Hva liker du å gjøre på fritiden?
«Jeg ble tidlig tatt med ut på fjellturer og i skog og mark. Har også drevet med idrett store deler av livet, og har konkurrert aktivt med langrenn i mine ungdomsår. Har også vært innom skiskyting og fotball. Jeg er fortsatt glad i å gå på ski, men liker like godt toppturer i fjellet. Driver også med sykkel, både terrengsykling og landevei, løping, fjellturer eller klatring. Utover sport og idrett, kan jeg si at med utendørs pizzaovn i heimen har jeg fått enda en ny profesjon😊»

Hvordan ser en drømmeferie ut?
«Jeg har drømmeferie hvert år! De består av randoturer i Jotunheimen og stisykling i noen av Norges beste stinett. Jeg har fortsatt ikke vært på fotballtur i England, så det må bli det neste. I tillegg hadde det vært spennende å utforske spektakulære fjelltopper utenfor Norges grenser!»

Vi ønsker Ludvig velkommen til SLM Revisjon!