You are currently viewing Møt vår nyansatte Håvard Lid

Møt vår nyansatte Håvard Lid

Her kommer en kort presentasjon av Håvard, en av våre nye medarbeidere.

Hvorfor valgte du revisjon?
«Noe jeg synes er utrolig viktig med revisjon, er den rollen revisor har i samfunnet. Revisjon skal sørge for at det er tillit mellom folket, bedrifter og staten gjennom rapportering og kvalitetssikring av en uavhengig tredjepart. Bransjen er også under endring i form av digitalisering. Regnskap og analyse kan i større grad enn før løses gjennom utviklede programmer og modeller, noe jeg synes er spennende.»

Hvorfor søkte du jobb i SLM?
«SLM virker som et solid og lokalkjært selskap med høy grad av kunnskap. De ansatte har lang erfaring, og dette tyder på at det er flinke folk, og at de trives med jobben de gjør. I SLM har jeg fått inntrykk av at det er fine muligheter for god videreutvikling og faglig oppdatering, samt mulighet til å jobbe med og lære mange ulike bransjer. Dette gjør denne jobben attraktiv for meg.»

Fortell litt om bakgrunnen din?
«Jeg har mastergrad fra BI og har erfaring som rådgiver i DnB. Jeg har en spesiell interesse for finansmarkedet, og ønsker å utvikle meg innenfor revisjonsfaget, med fokus på regnskap, analyser, verdsettelse og rådgivning.»

Hva liker du å gjøre på fritiden?
«Jeg er aktiv på treningsstudio og liker å være med venner.»

Hvordan ser drømmeferien ut?
«Min drømmeferie er på en eksotisk øy, hvor det er mulighet for dykking, soling og bading – uten påvirkning av byliv, mange mennesker og forsøpling. Jeg reiser gjerne til Mauritius og Seychellene i det sørvestlig Indiahavet om jeg får muligheten.»

Vi ønsker Håvard velkommen til SLM Revisjon!