You are currently viewing Møt vår nyansatte Erlend Hovland

Møt vår nyansatte Erlend Hovland

Her kommer en liten presentasjon av Erlend, en av våre nye medarbeidere.

Hvorfor valgte du revisjon?
«Jeg valgte revisjon fordi jeg ble overbevist av John Harald, og ikke minst Anne Grethe. De solgte det inn veldig godt da jeg var på jobbintervju. For meg er revisjon attraktivt med tanke på hvor mye man lærer om bedriftsøkonomi og regnskap.» 

Hvorfor søkte du jobb i SLM?
«Grunnen til at jeg søkte jobb i SLM var fordi jeg hadde hørt om hvor profesjonelle og trivelige de ansatte er. Disse ryktene ble fort bekreftet i mine første møter med SLM.»  

Fortell litt om bakgrunnen din
«Jeg er vokst opp på Gjerdrum, men hadde mine ungdomsår i Trondheim. Jeg har nylig flyttet fra studiebygda Sogndal og inn til storbyen Oslo. Min formelle utdanning er innenfor reiselivet, men jeg har også tatt flere økonomifag ved siden av bacheloren i Reiselivsledelse fra Høgskolen på Vestlandet. Ved siden av studiet var jeg også økonomiansvarlig i en studentorganisasjon for friluftslivsaktiviteter, Lurkarlaget. 
Tidligere har jeg stort sett jobbet i serviceyrker, har blant annet vært innom kiosk, delikatessebutikker og hotell. Revisjon er med andre ord ganske nytt for meg, men jeg ser frem mot å lære av mine nye kolleger. » 

Hva liker du å gjøre på fritiden?
«Når det kommer til fritidsaktiviteter ligger nok fotball på øverst lista, mest fra sofaen, men prøver å få spilt litt ball av og til også. Ellers er jeg veldig glad i alpint og terrengsykling. En ny interesse som har kommet snikende med årene er matopplevelser. Gjerne kombinert med noe godt i glasset, det være seg gjerne vin eller kaffe. Dersom jeg ikke er ute på vift så kan jeg nyte en god film eller serie. » 

Hvordan ser drømmeferien ut?
«Akkurat nå har jeg veldig lyst til å reise på en kulinarisk ferie til Frankrike. Her kan man både få oppleve storbyen og restauranter, men også landsbygda, hvor en kan få et innblikk i produksjonen av både mat og drikke. » 

Vi ønsker Erlend velkommen til SLM Revisjon!