Karriere hos SLM revisjon

Karriere hos SLM revisjon

Fem av SLMs revisorer i et uformelt møte.

Med rom for faglig og personlig utviking

Som revisor i SLM vil du få varierte oppgaver og faglige utfordringer innen forskjellige bransjer. Vi legger stor vekt på videreutvikling og faglig oppdatering i form av kurs og seminarer, både obligatoriske og valgfrie. Du vil få hyggelige kolleger som vil gjøre sitt beste for at du skal trives, og vi har en lett og uformell tone på jobben. Vi har et aktivt miljø og jevnlige sosiale arrangementer.

 

En spennende arbeidsplass i moderne lokaler

Kaffemaskinen er et naturlig sted å slå av en uformell prat.

En sosial og inkluderende arbeidsplass

Spontane møter ved kaffemaskinen krydrer hverdagen og gir både sosialt og faglig påfyll. I SLM har vi flat struktur og jobber sammen på tvers av spesialfelt for å bringe ut den beste kompetansen i fellesskap. Som medarbeider får du frihet til å styre arbeidsdagen selv, så lenge jobben blir forsvarlig gjort til rett tid. Vi tilbyr aktivitet gjennom bedriftsidrettslag og jevnlig hyggelige sosiale kvelder.

Hanne Ristebråten holder kurs for de ansatte i kantinen.

Gode utviklingsmuligheter

Vi lover gode utviklingsmuligheter, både som fagmenneske og menneske. Vi vil sørge for at du holder deg oppdatert og får nye områder å bryne deg på når du ønsker det. Kunnskap er ferskvare, og derfor er kontinuerlig faglig oppdatering viktig for å sikre at våre ansatte er gode rådgiverne. Enten du er fersk i faget eller har en lengre karriere bak deg, tilbyr vi stipendordninger og gode kurstilbud etter behov.

Henning Sveen og Berit Østnes utenfor SLMs lokaler i Skedsmogata i Lillestrøm

Jobbe i Lillestrøm

Vi holder til i nye og moderne kontorlokaler sentralt i Lillestrøm. De siste årene har byen blitt et attraktivt knutepunkt utenfor Oslo, som følge av betydelig næringsutvikling og kraftig befolkningsvekst. Togturen fra Oslo S tar kun 9 minutter, og det går tog hvert 10. minutt øst- og nordover fra Lillestrøm. Bussforbindelsen er også meget god. Lillestrøm har et bredt utvalg av kaffebarer, restauranter i alle sjangre og et pulserende uteliv.

Vi vil gjerne snakke med deg!

Med stadig økende oppdragsmengde er det plass til flere revisorer hos oss, og vi er derfor alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Er du statsautorisert eller registrert revisor – med eller uten erfaring – er vi interessert i å komme i kontakt med deg.

Guro Hønsen Brandt
Statsautorisert revisor og daglig leder

Tel: +47 959 19 882
guro@slm-revisjon.no

 

Nytt bilde Guro