You are currently viewing Det lille kompetansehuset på Jessheim

Det lille kompetansehuset på Jessheim

Som næringsdrivende får du all hjelp du trenger på ett sted. Enten det er regnskap, revisjon eller advokattjenester. Se etter det gule huset – og gå bare inn, her trenger du ikke å ringe på.

Skrevet av Novateur kommunikasjon/Hilde Christie Wright

Huset er lett å få øye på når du kjører Trondheimsveien i Jessheim. Et gult lite bolighus med grønne karmer stikker seg ut mellom hvite hus og næringsbygg. Her holder Advokatfirmaet Halvorsen & Co, Vi2 Regnskap og Rådgivning AS og SLM Revisjon til. Advokatfirmaet Halvorsen & Co og SLM Revisjon er filialer med hovedkontor i Lillestrøm.

SLM Revisjon er nyinnflyttet i høst, men statsautorisert revisor, Jan Ove Hofseth, føler seg husvarm allerede. – Etter tre dager på jobb, droppet det inn en kar som trengte en revisor, forteller han. Det hjelper nok å jobbe i et hus som skiller seg ut. Det lille gule huset er ikke som andre kontorbygg med glassvegger og moderne løsninger.

Alt-i-ett hus

Advokatfirmaet Halvorsen & Co har lengst fartstid i huset, siden 2015. Vi2 Regnskap og Rådgivning AS kom året etter. Alle som jobber her har lokal tilknytning. – Vi jobber i egen hage, og det er en fordel for å se det store bildet i en by som utvikler seg så raskt som Jessheim, sier senioradvokat Benjamin Nordhaug. Advokattjenester, regnskap og revisjon er tre fagområder som ofte må samarbeide om ulike oppdrag. Ved for eksempel kjøp og salg av selskaper, fusjoner, fisjoner og virksomhetsoverdragelser, må de tre fagområdene jobbe sammen. Som kunde trenger du bare å gå opp eller ned en etasje for å løse disse oppgavene.

Katharina Sneltvedt og Vibeke Nessiøy i Vi2 Regnskap, Benjamin Nordhaug i Advokatfirmaet Halvorsen & Co og Jan Ove Hofseth i SLM Revisjon.
Katharina Sneltvedt og Vibeke Nessiøy i Vi2 Regnskap, Benjamin Nordhaug i Advokatfirmaet Halvorsen & Co og Jan Ove Hofseth i SLM Revisjon.

 

Du og jeg

– Det er kort avstand i huset. De som oppsøker regnskapsfører trenger også i noen tilfeller revisor eller advokat, og da henviser vi bare kunden ned trappa, sier Katarina Sneltvedt i Vi2 regnskap og Rådgivning AS. Vi2 har flere ansatte så det spiller ingen rolle hvor mange nye som kommer til; navnet endres ikke. Navnet reflekterer at det alltid er snakk om to når det kommer til forholdet mellom kunde og bedrift; du og jeg.

Kompetanseflyt

– Vi har kompetanse på hvert vårt område, og dekker de fleste områdene som et selskap kommer borti, sier Hofseth i SLM Revisjon. Han har mye erfaring fra omorganisering av selskaper, kjøp og salg og skatt. Kundene i huset er alt fra enkeltpersoner, små selskaper og nyetablerte gründere, til store aktører som for eksempel veletablerte entreprenører. – Vi har god kommunikasjon og kompetansedeling på huset. På den måten gjør vi hverandre gode, noe våre klienter nyter godt av, sier Benjamin Nordhaug. Advokatfirmaet yter fullservice rådgivning og Nordhaug jobber mye innen kontraktsrett, selskapsrett, fast eiendom, forhandlinger og tvisteløsning.

Føre var

De tre selskapene har gode råd til deg som kunde. – Kom heller før enn etter for å rydde opp i økonomisk rot hvis du ikke har regnskapsfører, foreslår Hofseth i SLM Revisjon. – Oppsøk hjelp før du gjør disposisjoner og opplever problemer, det kan være best. Vi kan være med å utvikle, effektivisere og delta i styremøte, og legge fram endringer for bedre lønnsomhet, råder Katarina Sneltvedt i Vi2 Regnskap og Rådgivning AS. Benjamin Nordhaug i Advokatfirmaet Halvorsen & Co sier det er bare å ta kontakt hvis du er usikker på hva behovet ditt er, så står vi klare for å bistå.

Gult er kult

Det er sjelden du møter låst dør i det gule huset. Og kaffen står klar. Alle som jobber i Trondheimsveien 62 er enig om at beliggenheten er en god markedsfører. Og at det er en stor fordel at kunder kan parkere rett utenfor døren.
– Kommer dere noen gang til å male huset i en annen farge? – Nei! Avslutter Vibeke Nessiøy, bestemt og smilende.